Пітчер молочник Barista Space 600 мл (Різнокольоровий)
Характеристики пітчер Barista Space
Бренд Barista Space
Країна США
Матеріал нержавіюча сталь 304
Розмір(д,в) 9 x 11 см
Об'єм 600 мл
Особливості зручний носик і ручка
Колір: Різнобарвний
Підходить для Латте-арт: Так
Для чого потрібен пітчер
Пітчер потрібен для приготування кавових напоїв з молоком, до свіжоприготовленого еспресо додають збите молоко або молочну піну. Бариста збиває молоко трубкою для виведення пари безпосередньо перед подачею напою. І пітчер - оптимальний посуд для приготування молочної піни. Для виготовлення пітчерів використовують переважно метал через його хорошу теплопровідність, хоча зустрічаються також пітчери з алюмінію, кераміки, скла та пластику, але вони менш надійні. Хороша теплопровідність дуже важлива, оскільки процес приготування пінки безпосередньо пов'язаний із контролем температури молока: воно має нагрітися, але не скипіти.
Як вибрати правильний пітчер для молока?
При виборі пітчера спочатку дивіться на товщину стін. Бариста з досвідом віддають перевагу пітчерам із товстими стінками. Вони набагато повільніше прогріваються, що дозволить Вам збивати піну довше та контролювати температуру. Пітчери бувають різних обсягів - від 120 мл. до 1 літра, але за будь-якого обсягу небажано наповнювати пітчер більш ніж на половину.
Для баріста дуже форма та розмір носика пітчера. Формування тонкого ламінарного струменя збитого молока дуже важливе для гарного латте-арту.
Товар відправляється протягом 2 робочих днів.
Характеристики | |
Країна виробник | США |
Тип | Питчер |