Пітчер молочник Barista Space 350 мл. Глянцевий (Різнокольоровий)
Характеристики пітчер Barista Space
Бренд Barista Space
Країна США
Матеріал нержавіюча сталь 304
Об'єм 350 мл
Особливості зручний носик і ручка
Колір: Різнобарвний
Підходить для Латте-арт: Так
Для чого потрібен пітчер
Пітчер потрібен для приготування кавових напоїв з молоком, в свіжоприготовану каву додають збите молоко або молочну піну. Бариста збиває молоко трубкою для виведення пари, безпосередньо перед подачею напою. І пітчер ― оптимальна посуд для приготування молочної піни. Для виготовлення пітчерів використовують переважно метал з-за його гарною теплопровідності, хоча зустрічаються також пітчера з алюмінію, кераміки, скла та пластику, але вони менш надійні. Хороша теплопровідність дуже важлива, оскільки процес приготування пінки безпосередньо пов'язаний з контролем температури молока: воно має нагрітися, але не закипіти.
Як вибрати правильний пітчер для молока
При виборі пітчера в першу чергу дивіться на товщину стінок. Бариста з досвідом віддають перевагу пітчерам з товстими стінками. Вони набагато повільніше прогріваються, що дозволить Вам збивати піну довше і контролювати температуру. Пітчера бувають самих різних обсягів - від 120 мл до 1 літра, але при будь-якому обсязі небажано наповнювати пітчер більш ніж на половину.
Для бариста дуже форма і розмір носика пітчера. Формування тонкої ламінарної цівки збитого молока дуже важливо для гарного латте-арту.
Характеристики | |
Країна виробник | США |
Об `єм | 350 |
Тип | Питчер |