Пуровер Cafec Arita Ware Trapezoid Dripper 102 Orange

Код товару:1647541466
  • Виробник: CAFEC
  • Наявність:Наличие уточняйте
  • 1199 грн.


Пуровер Cafec Arita Ware Trapezoid Dripper 102 Orange Характеристики Cafec Arita Ware Trapezoid Заварювання кави методом "pour-over" + настоювання 3-5 порції кави за один раз Трапецієвидна форма Високоякісна кераміка "Arita ware" Колір : помаранчевий Країна виробник : Японія Пуровер CAFEC Arita Trapezoid Dripper 102 Orange (Кафек 102) - це керамічна воронка для гібридного фільтрового способу заварювання 3-5 порцій кави, що одночасно поєднує в собі настоювання та фільтрування. Пуровер розміру 102 має два отвори, які допомогають підтримувати рівномірну швидкість фільтрування, уникаючи проблем недоекстракції кави. Трапецієвидний пуровер має високі ребра всередині та додаткові ребра у нижній частині біля вихідного отвору, що запобігає "залипанню" паперового фільтру у воронці. Така конструкція не дає фільтру блокувати вихід напою при екстракції. "Arita ware" - це представницький фарфоровий бренд Японії з історією близько 400 років. Для виготовлення пуровера високоякісну порцелянову глину змішали з кам'яним порошком, сформували виріб та обпалили його при температурі біля 1300 °С. В результаті матеріал пуроверу твердий, як мінерал, і його текстура дуже тонка. Для приготування кави на даному пуровері використовуються трапецієвидні фільтри розміру 102. Пуровер має високу теплоємність, тож радимо прогрівати його гарячою водою перед приготуванням Пуровер — це назва як пристосування, так і самого способу заварювання кави (є та інші назви: дрипер, воронка, харіо). Він має кут конуса 60° і спіральні виступи на стінках усередині, спрямовані вглиб воронки. Ці виступи дають повітрю вільно циркулювати й брати участь у процесі заварювання кави. Як готувати каву в пуровері Закип'ятіть воду. Найоптимальніша температура від 92 до 96 °C. Відміряйте каву з розрахунком 6-10 грамів на кожні 100 мл. води. Подрібніть кавові зерна до середньо-дрібного помола. Поставте пуровер із паперовим фільтром на чашку або будь-яку іншу ємність Пролийте окріп через фільтр, щоб розігріти його та лійку, приклеїти фільтр до стінок. Злити воду з ємності. Висипте каву в центр фільтра. Влийте трохи гарячої води так, щоб змочити мелена кава (вода не має перевищувати рівень кави). Зачекайте 30 сек. Повільно виливайте воду, що залишилася, рухаючись по спіралі з центру до зовнішньої частини за 2 хв. Дочекайтеся поки що залишилася у фільтрі вода стече в ємність. Кава готова!
Характеристики
Колір Оранжевый
Країна виробник Япония
Матеріал Керамика
Підходить для миття в посудомийній машині Да