Пуровер Cafec Arita Ware Flower Dripper Cup4 Кафец
Характеристики Cafec Arita
Заварювання кави методом "pour-over"
2-4 порції кави за один раз
Конусоподібна форма типу V60
Високоякісна кераміка "Arita ware"
Країна виробник : Японія
Пуровер CAFEC Arita Ware Flower Dripper Cup4 Pink (Кафек) - це керамічна воронка для фільтрового способу заварювання кави. Бувши першим у світі розробником конусоподібних паперових фільтрів, виробник CAFEC презентував Flower Dripper.
Дріппер (пуровер) - це своєрідна конусоподібна чаша без дна. Його сконструйовано особливим чином: форма конуса сприяє глибшому розташуванню меленого зерна, що сприяє оптимальній екстракції аромо-смакових речовин, внутрішня поверхня з ребрами у вигляді квітки забезпечує максимальний підвіс фільтру з меленою кавою у повітрі, а великий отвір в дні пуровера робить екстракцію плавною і змінює смак кави в залежності від швидкості наливу гарячої води.
"Arita ware" - це представницький фарфоровий бренд Японії з історією близько 400 років. Для виготовлення пуровера високоякісну порцелянову глину змішали з кам'яним порошком, сформували виріб та обпалили його при температурі біля 1300 °С. В результаті матеріал пуроверу твердий, як мінерал, і його текстура дуже тонка. Для приготування кави на даному пуровері використовуються конусоподібні паперові фільтри типу V60
Пуровер — це назви як пристосування, так і самого способу заварювання кави (є та інші назви: дрипер, воронка, харіо). Він має кут конуса 60° і спіральні виступи на стінках усередині, спрямовані вглиб воронки. Ці виступи дають повітрю вільно циркулювати й брати участь у процесі заварювання кави.
Пуровер V60 02 використовується з паперовими фільтрами для заварювання Hario розміру 02. Призначений цей пуровер для приготування 2-4 чашок кави на одному фільтрі. Виготовлений із високоякісної кераміки.
Розміри пуровера
У найширшій частині: 13.7 см.
Діаметр: 11.5 см.
Висота: 10 см.
Вага: 400 г.
Об'єм: 400 мл.
У комплекті ложка з маркуванням 8, 10 і 12 грамів.
Як готувати каву в пуровері
Закип'ятіть воду. Найоптимальніша температура від 92 до 96 °C.
Відміряйте каву з розрахунком 6-10 грамів на кожні 100 мл. воды.
Подрібніть кавові зерна до середньо-дрібного помола.
Поставте пуровер із паперовим фільтром на чашку або будь-яку іншу ємність
Пролийте окріп через фільтр, щоб розігріти його та лійку, приклеїти фільтр до стінок. Злити воду з ємності.
Висипте каву в центр фільтра.
Влийте трохи гарячої води так, щоб змочити мелена кава (вода не має перевищувати рівень кави). Зачекайте 30 сек.
Повільно виливайте воду, що залишилася, рухаючись по спіралі з центру до зовнішньої частини за 2 хв.
Дочекайтеся поки що залишилася у фільтрі вода стече в ємність. Кава готова!
Характеристики | |
Висота | мм 100 |
Колір | Желтый |
Країна виробник | Япония |
Матеріал | Керамика |
Об `єм | мл 400 |
Підходить для миття в посудомийній машині | Да |
Діаметр | мм 115 |
Ширина | мм 137 |