Сифон для кави та чаю 3 чашки (360 мл.)

Код товару:1647540955
  • Виробник: Shinohara
  • Наявність:Наличие уточняйте
  • 1299 грн.


Сифон для кави та чаю 3 чашки (360 мл.) Для готування кави, чаю та інших гарячих напоїв. Об'єм сифона - 360 мл. З усіх альтернативних способів приготування, сифон, мабуть, НайчарівнішийЄ якісь чари в тому, як вода перетікає з однієї колоди на іншу і перетворюється на напій. Сифон складається з двох колб, виготовлених з жаропроробного боросилікатного скла. Нижня колба закріплена на металевому штаті з таким урахуванням, щоб залишалось місця для нагріваючого пристрою Верхня колода знизу озброюється скляною трубкою, яка повинна доставляти до самого дна нижньої колоди. Зверху закривається кришкою. Пружник між колбами виготовлений з Їжа ґуми. В нижній колбі наливається вода Верхня Насипається кава або чай. Гаряча вода з нижньої колоди нагрівається, підвищується у верхній колбі, заварюючи, засинаючи свіжосмолоту каву або чай. Після майже повного руху води у верхній колбі починається буріння і заварювання кави або чаю. Кава або чай під дією буріння гарячої води не доведена до кипіння активно бульбашок у колбі, Що сприяє ефективному заварювання та виділенню всіх ароматів і корисних речовин. Виготовлення чаю або кави. Розчитано для приготування трьох порцій напоїв. Виготовлений з вогнетривкого боросилікатного скла Зручна ручка-держувач колби Чайний сифон — це ефективний і ефективний засіб приготування чаю та гарячих напоїв. Принцип дії сифона дуже простий, а сам пристрій можна показувати в школі на уроках, для переконливої демонстрації деяких фізичних принципів. Сифон складається з двох колб, прикріплених на штативі і з'єднаних між собою скляною трубкою і розділених фільтром-ситечком. У нижню колбу наливається вода, а чай насипається у верхній частині. Потім сифон збирається, верхня колба наривається кришкою, а під нижньою запалюється Функціональна пальника (розпечена як рідкість, так і суха спиртова пальника). Вода в нижній колбі нагрівається і тиск пари виштовхується у верхню колбу, де починає бурлити і заварювати чай. Незважаючи на схожу схожість буріння у сифоні з кипінням, це ще один процес, і його відмінність від кипіння з точки зору заварювання чаю принципово. При бурінні в сифоні чай прокидається у гарячій (не киплячої) воді, насиченій киснем. І заварюється дуже добре. Коли чай готовий, пальник з-під нижньої колби встає, сама колба швидко охолоджує - і чай перетікає в неї під дією негативного тиску. Цей фільтр стримує чайки, і внизу залишається тільки чистий чай. Після цього з сифону зніме верхня колба (обережно, тому що вона гаряча), а з нижньої колби чай переливається у сервіровий чайник або відразу розливається по чашках. Все виходить просто, ефектно, смачно і дуже швидко. Дуже швидко, що в сифоні досить важко розпізнати пристрій дуже поважного віку. Та ще й поступово емігруючий шлях до чайної культури кави. Тому що спочатку сифон був кавою-машиною, причому з багатою і цікавою історією. Професійний сифон нового покоління зі смаженого скла. Для видовищної варіння кави. Кавовий сифон стане справжнім подарунком любителі свіжої, свіжої і приємної кави. Саме сифон дозволяє приготувати каву таким чином, щоб Розкривати всю палітру смаку та аромату.
Характеристики
Країна виробник Китай
Об `єм л 0.36
Тип використовуваної кави Молотый
Гарантійний термін мес 12
Колір корпусу Прозрачный
Стан Новое