Сифон для кави та чаю 3 чашки (360 мл.)
Для готування кави, чаю та інших гарячих напоїв.
Об'єм сифона - 360 мл.
З усіх альтернативних способів приготування, сифон, мабуть, НайчарівнішийЄ якісь чари в тому, як вода перетікає з однієї колоди на іншу і перетворюється на напій.
Сифон складається з двох колб, виготовлених з жаропроробного боросилікатного скла.
Нижня колба закріплена на металевому штаті з таким урахуванням, щоб залишалось місця для нагріваючого пристрою
Верхня колода знизу озброюється скляною трубкою, яка повинна доставляти до самого дна нижньої колоди. Зверху закривається кришкою. Пружник між колбами виготовлений з Їжа ґуми.
В нижній колбі наливається вода Верхня Насипається кава або чай.
Гаряча вода з нижньої колоди нагрівається, підвищується у верхній колбі, заварюючи, засинаючи свіжосмолоту каву або чай.
Після майже повного руху води у верхній колбі починається буріння і заварювання кави або чаю. Кава або чай під дією буріння гарячої води не доведена до кипіння активно бульбашок у колбі, Що сприяє ефективному заварювання та виділенню всіх ароматів і корисних речовин.
Виготовлення чаю або кави.
Розчитано для приготування трьох порцій напоїв.
Виготовлений з вогнетривкого боросилікатного скла
Зручна ручка-держувач колби
Чайний сифон — це ефективний і ефективний засіб приготування чаю та гарячих напоїв. Принцип дії сифона дуже простий, а сам пристрій можна показувати в школі на уроках, для переконливої демонстрації деяких фізичних принципів.
Сифон складається з двох колб, прикріплених на штативі і з'єднаних між собою скляною трубкою і розділених фільтром-ситечком. У нижню колбу наливається вода, а чай насипається у верхній частині. Потім сифон збирається, верхня колба наривається кришкою, а під нижньою запалюється Функціональна пальника (розпечена як рідкість, так і суха спиртова пальника). Вода в нижній колбі нагрівається і тиск пари виштовхується у верхню колбу, де починає бурлити і заварювати чай. Незважаючи на схожу схожість буріння у сифоні з кипінням, це ще один процес, і його відмінність від кипіння з точки зору заварювання чаю принципово. При бурінні в сифоні чай прокидається у гарячій (не киплячої) воді, насиченій киснем. І заварюється дуже добре.
Коли чай готовий, пальник з-під нижньої колби встає, сама колба швидко охолоджує - і чай перетікає в неї під дією негативного тиску. Цей фільтр стримує чайки, і внизу залишається тільки чистий чай. Після цього з сифону зніме верхня колба (обережно, тому що вона гаряча), а з нижньої колби чай переливається у сервіровий чайник або відразу розливається по чашках.
Все виходить просто, ефектно, смачно і дуже швидко. Дуже швидко, що в сифоні досить важко розпізнати пристрій дуже поважного віку. Та ще й поступово емігруючий шлях до чайної культури кави. Тому що спочатку сифон був кавою-машиною, причому з багатою і цікавою історією.
Професійний сифон нового покоління зі смаженого скла. Для видовищної варіння кави.
Кавовий сифон стане справжнім подарунком любителі свіжої, свіжої і приємної кави. Саме сифон дозволяє приготувати каву таким чином, щоб Розкривати всю палітру смаку та аромату.
Характеристики | |
Країна виробник | Китай |
Об `єм | л 0.36 |
Тип використовуваної кави | Молотый |
Гарантійний термін | мес 12 |
Колір корпусу | Прозрачный |
Стан | Новое |